Wie zijn wij?

In 2017 zijn wij gestart vanuit de ambitie een eigen kantoor te hebben, waarin wij het anders wilden doen: vaste prijzen voor vaste werkzaamheden.

Voor klanten, en voor ons, werkt dit zeer prettig. Beide partijen weten waar ze aan toe zijn en als accountant ben je veel eerder betrokken bij de gedachtegang van de ondernemer. Snel even sparren via de telefoon over de dagelijkse gang van zaken. Wel of niet investeren in die machine? Hoe kan ik sneller mijn debiteuren laten betalen? De drempel is laag en dat willen wij zo houden!

Samen met de ondernemer “op de bok” van de onderneming waarbij de ondernemer natuurlijk de touwtjes in handen heeft.

Edwin Tersmette AA is MKB-accountant. Begonnen als accountant bij een van de Big-4-kantoren, waarna hij ruim 11 jaar gewerkt heeft bij een middelgroot accountantskantoor. In 2017 heeft hij samen met Rolf [Totaal Accountants] opgericht.

Rolf Bloemendaal is relatiebeheerder en heeft veel administratieve kennis. Daarnaast binnen de accountancybranch veel ervaring opgedaan op ICT-gebied en veel contacten met bekende softwareleveranciers. Daardoor heeft Rolf veel kennis van zowel software als vaktechniek.

ing. Rie van der Stelt AA is sinds 1999 accountant. Zij heeft ruime ervaring met MKB-ondernemingen en ingewikkelde belastingaangiften. Ook is zij als interim-accountant beschikbaar voor collega-kantoren.

Claudia Bloemendaal ondersteunt het team van [Totaal Accountants] op administratief gebied. Dagelijks verwerkt zij de administraties van onze klanten zodat wij zoveel mogelijk up-to-date zijn.

Wij zijn een team dat veel weet over boekhouden, jaarrekeningen, fiscaliteiten en automatiseringsvraagstukken. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van professionals die onze kennis aanvullen voor specifieke vraagstukken.

Wij zijn aangesloten bij de NBA en Auxilium Adviesgroep om onze kennis en kwaliteit te waarborgen.

"De wereld verandert steeds sneller. Dit vraagt van ons om flexibel, onderscheidend en concurrerend te zijn. Innovatie en automatisering zijn dan ook belangrijke onderwerpen voor ons. Doordat wij ons door blijven ontwikkelen, willen wij u in staat stellen doelen en dromen sneller en makkelijker te verwezenlijken."